Navigatie

- Privacy Verklaring -

Jouw privacy is belangrijk voor ons. We informeren je daarom graag over hoe wij met jouw privacy omgaan. Omdat wij ons het recht voorbehouden hierin noodzakelijke wijzigingen aan te brengen, is het raadzaam deze pagina regelmatig te bezoeken.

Bestellen
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, krijgen wij informatie over je betaling van uw bank/betaaldienst (bijv. PayPal)gebruiken. Wij gebruiken je persoonsgegevens om de bestelling netjes af te kunnen handelen. Wij geven je persoonsgegevens door aan onze verzendpartner, om het pakket te kunnen bezorgen. 

Om je bestelling juist te kunnen afhandelen gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, IP-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Door af te rekenen in de webshop, geef je daar automatisch toestemming voor. Wij bewaren deze informatie tot één jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken van informatie aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

  • Onze betalingsprovider Mollie Payments
  • Ons postbedrijf PostNL, MyParcel
  • Onze hostingpartner MijnWebwinkel: gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht, worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je jouw voorkeuren niet steeds opnieuw hoeft in te vullen en zodat we kunnen zien welke pagina’s er in onze webshop worden bezocht.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een cookiemelding. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van de webwinkel werken dan mogelijk niet meer naar behoren.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

  • opvragen van de gegevens die door ons worden bewaard
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • het intrekken van toestemming voor het bewaren van je gegevens
  • bezwaar maken tegen bepaald gebruik van je persoonsgegevens

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Yarn & Cosy
Hoofdweg 97
9619 PC Froombosch (geen bezoekadres)
info@yarnandcosy.com
KvK: 
75907631

© 2017 - 2019 Yarn & Cosy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden.